accesskey_mod_content

El Consell de la Unió Europea adopta el nou reglament de la UE en identificació electrònica i serveis de confiança.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

24 juliol 2014

logo Comissió europea

Amb això culmina l'acord aconseguit amb el Parlament Europeu al començament d'aquest any sobre aquesta nova regulació, que constitueix un pas essencial cap al Mercat Únic Digital.

El nou reglament proporciona una base comuna per a la interacció electrònica segura/segura entre ciutadans, empreses i administracions, amb l'objectiu d'incrementar l'eficàcia dels serveis públics i privats online i el comerç electrònic en la UE, i d'augmentar la confiança en les transaccions electròniques al mercat interior. Estableix les condicions per al reconeixement mutu d'identitats electròniques entre països de la UE; defineix regles per als serveis de confiança, en particular per a transaccions electròniques; i crea un nou marc legal per a la signatura electrònica, els segells electrònics, els segells de temps, els documents electrònics, els serveis d'entrega electrònica certificada, i els serveis d'autenticació de llocs web

El reglament entrarà en vigor 20 dies després de la seva publicació en el Diari Oficial de la Unió Europea, la qual cosa s'espera que ocorri en els propers dies.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Identitat i Signatura electrònica

0 Comentaris

No hi ha comentaris