accesskey_mod_content

La Rioja presenta el nou servei ‘BOR a la carta’

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

18 febrer 2014

El conseller de Presidència i Justícia, acompanyat de la Secretària General Tècnica de la Conselleria de Presidència i Justícia, ha presentat el nou servei ‘BOR a la carta’ que permet rebre en el correu electrònic alertes sobre temes d'interès per al ciutadà.

"BOR a la Carta" permet rebre per correu electrònic els més diversos continguts, com a  anuncis de licitacions, ajudes o subvencions, beques, cartes de serveis, concursos de personal públic o convenis, cursos, declaracions d'impacte ambiental, nomenaments i cessaments d'alts càrrecs, normes bàsiques de La Rioja, oposicions, premis, registres fundacionals o sentències.

El conseller de Presidència i Justícia ha explicat que per engegar aquest nou servei, “s'ha modificat la pàgina web del BOR incloent un enllaç a el ‘BOR a la carta’, on el ciutadà trobarà els passos a seguir per subscriure's”.

A més, ha assenyalat que “la pàgina web del BOR és una de les més utilitzades dins del domini larioja.org amb 9.917.757 visites en 2013 mentre que en 2012 va rebre 5.958.881 visites”. Així mateix ha apuntat que el BOR té compte en twitter, @lariojaBOR, des del passat 5 de febrer i ja compta amb 210 seguidors.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Serveis electrònics