accesskey_mod_content

Novetats en FACe - Punt general d'Entrada de Factures Electròniques de l'AGE

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

27 febrer 2014

Logo FACe

Noves funcionalitats en FACe per als proveïdors i per als organismes.

S'ha posat a la disposició dels proveïdors en el portal face.gob.es una nova secció "proveïdors", on les empreses que desitgen connectar els seus sistemes de facturació amb FACe a través de la interfície de servicis web que FACe proporciona als proveïdors podran gestionar el certificat amb el qual firmen les comunicacions segures de web services.

Més informació en face.gob.es (Obri en nova finestra) i en els documents de: FACe - Portal de Proveïdors(Obri en nova finestra) i FACe - FAQs portal de proveïdors(Obri en nova finestra) .

També els informem que s'ha actualitzat en àrea de descàrregues el document d'expecificación dels W FACe-RCF per a arreplegar una actualització del WSDL d'alta massiva d'unitats (oficines comptables, unitats tramitadores, registres comptables).

S'ha modificat l'API de consulta d'errors per a rebre els errors de manera estructura per a poder ser tractats de manera automàtica pel sistema informàtic del RCF.

Més informació sobre la solució: FACe

  • Empresa
  • Servicis electrònics
  • Centre de Transferència de Tecnologia