accesskey_mod_content

El projecte STORK 2.0 organitza la seva primera reunió del Grup de la Indústria

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

12 setembre 2013

Logotip STORK 2.0

La reunió tindrà lloc el 26 de setembre de 2013 durant el World ID electrònica congress a Niça

El projecte STORK 2.0 (Secure idenTity acrOss boRders linKed - Identitats segures/segures enllaçades a través de fronteres) representa un pas cap a endavant en la creació d'una infraestructura i un marc plenament operacionals per a la identitat i l'autenticació electròniques en la UE.

STORK 2.0 organitzarà la seva primera reunió del Grup de la Indústria el 26 de setembre de 2013, durant el World ID electrònica Congress (Congrés Mundial de la identificació electrònica), que se celebrarà a Niça (França). Aquesta sessió de 90 minuts, programada de 14:00 a 15:30, tindrà per objecte informar als actors de la indústria de la identificació electrònica, i als organismes d'estandardització, sobre els avanços, resultats i aplicacions del projecte, així com mantenir, després de les presentacions, una discussió oberta amb els assistents en la qual comentar el presentat i compartir les seves opinions.

Participants de STORK 2.0:

  • John Heppe, Consultor Sènior d'Indra, responsable del paquet de treball central 
  • Herbert Leitold, Cap de la Divisió Graz A-SIT, soci de STORK 2.0
  • Jaime Martín Pérez, Cap de Projecte, Atos Research & Innovation, coordinador de STORK 2.0
  • Frank Leyman, Gerent de Relacions Internacionals de FEDICT, Vice President del Consell Internacional de les TIC en l'Administració Pública (ICA), soci de STORK 2.0

Agenda:

  • Introducció a la reunió: Herbert Leitold
  • Infraestructura tècnica i presentació d'un demo: Herbert Leitold - John Heppe 
  • Pilots del món real i experiències d'ús de STORK: Jaime Martín Pérez
  • Discussió oberta - Valor afegit per als agents del sector: Frank Leyman

La reunió del Grup de la Indústria de STORK 2.0 estarà oberta als visitants del Congrés Mundial de la identificació electrònica ( World ID electrònica Congress(Obre en nova finestra) ) i no implicarà cost addicional respecte de la taxa d'inscripció com a delegat en les conferències.

Si està interessat a assistir a la reunió, haurà de registrar-se adequadament a través de la plataforma segura/segura online del Congrés ( enllaci http://www.worlde-idcongress.com/registration(Obre en nova finestra) )

Més informació sobre STORK 2.0 en www.eid-stork2.eu (Obre en nova finestra)
 

  • Programari Lliure