accesskey_mod_content

Actualitat @Firma - Nou update de la miniaplicació (1.1 update 4) i nova actualització de Java 7 update 45

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

23 octubre 2013

Este update millora el funcionament amb la nova versió de Java que introduïx nous requisits de seguretat.

Este update de la miniaplicació millora el funcionament amb la nova versió de Java (7o45) evitant els diàlegs d'advertiment addicionals. Esta nova versió de Java introduïx nous requisits de seguretat. Les versions anteriors de la màquina virtual bloquegen l'execució d'applets fins que l'usuari s'actualitze a update 45.
Com a conseqüència directa, el Client @firma, igual que qualsevol un altre applet, deixa de ser compatible amb versions anteriors a Java 7 o45. Cal tindre en compte que els canvis de la update 45 fan aparéixer un nou diàleg de confirmació a l'usuari, sol·licitant el seu permís perquè Javascript puga invocar als mètodes de l'Applet.

Es recomana a tots els integradors que actualitzen a esta nova versió de la miniaplicació i recomanen als seus usuaris actualitzar la seua JVM.

També prompte es publicarà l'applet Client @firma v3.3.1 o4 amb la resolució als mateixos problemes.

S'està treballant en solucions de firma de client que no impliquen l'execució d'applets.

Poden trobar esta nova versió en:

Portal d'Administració Electrònica

 

  • Identitat i Firma electrònica
  • Seguretat
  • Centre de Transferència de Tecnologia