accesskey_mod_content

Actualitat @Signa - Nou update de la miniaplicació (1.1 update 4) i nova actualització de Java 7 update 45

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

23 octubre 2013

Aquest update millora el funcionament amb la nova versió de Java que introdueix nous requisits de seguretat.

Aquest update de la miniaplicació millora el funcionament amb la nova versió de Java (7o45) evitant els diàlegs d'advertiment addicionals. Aquesta nova versió de Java introdueix nous requisits de seguretat. Les versions anteriors de la màquina virtual bloquegen l'execució d'applets fins que l'usuari s'actualitzi a update 45.
Com a conseqüència directa, el Client @signa, igual que qualsevol un altre applet, deixa de ser compatible amb versions anteriors a Java 7 o45. Cal tenir en compte que els canvis de la update 45 fan aparèixer un nou diàleg de confirmació a l'usuari, sol·licitant el seu permís perquè Javascript pugui invocar als mètodes de l'Applet.

Es recomana a tots els integradors que actualitzin a aquesta nova versió de la miniaplicació i recomanin als seus usuaris actualitzar la seva JVM.

També aviat es publicarà l'applet Client @signa v3.3.1 o4 amb la resolució als mateixos problemes.

S'està treballant en solucions de signatura de client que no impliquin l'execució d'applets.

Poden trobar aquesta nova versió en:

Portal d'Administració Electrònica

 

  • Identitat i Signatura electrònica
  • Seguretat
  • Centre de Transferència de Tecnologia