" /> PAe - Administració Pública i Hisenda prioritzarà l'administració electrònica, amb un pressupost total de 55,6 milions
accesskey_mod_content

Administració Pública i Hisenda prioritzarà l'administració electrònica, amb un pressupost total de 55,6 milions

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

29 octubre 2013

La consellera d'Administració Pública i Hisenda, Concepción Arruga, ha assegurat hui que "el pressupost de 55,65 milions d'euros amb el qual explicarà el seu departament el pròxim any ajudarà al fet que baix els principis d'eficàcia i eficiència, la Conselleria puga seguir apostant per una Administració electrònica, àgil i transparent".

Una administració, ha afegit, que agilitzarà a 30 dies el pagament als proveïdors i que garantix la qualitat en la prestació dels servicis bàsics, sense pujar els impostos gràcies a la continuïtat en la seua política de control de gasto públic.

Arruga ha comparegut este matí davant la comissió pressupostària del Parlament de La Rioja per a informar sobre el Projecte de Llei de Pressupostos Generals de la Comunitat Autònoma de La Rioja per a 2014 i, especialment de la part corresponent a la Conselleria d'Administració Pública i Hisenda.

Durant la seua intervenció, ha ressaltat que els pressupostos de La Rioja per al pròxim any són "responsables, socials i inversors i busquen consolidar la recuperació econòmica mantenint l'equilibri entre la contenció del gasto públic i l'impuls a la recuperació econòmica".

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Servicis electrònics