accesskey_mod_content

Nova edició del Butlletí Estadístic del Personal al Servici de les Administracions Públiques.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

25 novembre 2013

El Registre Central de Personal de la Direcció general de Modernització Administrativa, Procediments i Impuls de l'Administració Electrònica (DGMAPIAE) ha publicat el nou BEPSAP amb les dades disponibles al juliol de 2013.

El Butlletí Estadístic del personal al servici de les Administracions Públiques, Registre Central de Personal (BEPSAP) té com a objectiu presentar informació que facilite el coneixement dels efectius al servici de les diferents Administracions Públiques tant en l'Administració Pública Estatal com en les administracions de les Comunitats Autònomes, l'Administració Local i les Universitats.

Esta publicació, elaborada pel Registre Central de Personal (RCP) de la Direcció general de Modernització Administrativa, Procediments i Impuls de l'Administració Electrònica, va començar a publicar-se en 1990 i té caràcter semestral. La nova edició correspon a les dades consolidades de juliol de 2013.

Consulte l'edició edició de juliol de 2013 del Butlletí Estadístic del Personal al Servici de les Administracions Públiques(Obri en nova finestra) .

  • Govern obert
  • Observatori d'Administració Electrònica