accesskey_mod_content

El negoci de la telemedicina mourà 4.000 milions a Espanya en 2015

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

20 novembre 2013

En 2015, s'invertiran més de 125.600 milions d'euros en tecnologies per a la salut, una xifra que augmentarà fins a 213.200 milions d'euros en 2020, segons un estudi de Cap Gemini. A Espanya, la consultora tecnològica CMC estima que el volum de negoci podria aconseguir els 4.000 milions d'euros en 2015.

Les xifres que manegen les consultores constaten que les tecnologies per a la salut suposen una enorme oportunitat no solament per als pesos pesats de la indústria tecnològica, sinó també per a xicotetes i mitges empreses espanyoles, que poden trobar un filó de negoci sense explotar. El sanitari és un sector en el qual, principalment, les asseguradores, metges, clíniques i pacients es comuniquen de manera offline. El sector encara camina a poc a poc en la necessària adopció de noves tecnologies. No obstant açò, els pacients demanden poder entaular amb metges i asseguradores una relació digital, com a conseqüència de l'adopció massiva d'Internet i dispositius mòbils.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Desenvolupament de Sistemes
  • Servicis electrònics