accesskey_mod_content

Alcalá la Real aprova el Reglament de Govern electrònic

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

17 juliol 2013

es pretén aprovar l'adhesió municipal al text normatiu remès per la Diputació de Jaén denominat Reglament Regulador del Govern Electrònic en la Província de Jaén (BOP nº 145 de 26-juny-2010), que han aprovat molts altres municipis, que com Alcalá la Real venen implantant la denominada Administració Electrònica a través de la plataforma i els servicis de la pròpia Diputació Provincial.

La seu electrònica, la titularitat de la qual, gestió i administració correspon a l'Ajuntament d'Alcalá la Real és: https://pst.alcalalareal.es(Obri en nova finestra) . Aquesta seu es troba disponible als ciutadans a través d'un enllaç en la Web de l'Ajuntament . Que el Tauler d'anuncis i Edictes Electrònic d'esta entitat s'establix en https://pst.alcalalareal.es(Obri en nova finestra) permetent així, el lliure accés dels ciutadans, per mitjans electrònics, a la informació general que, en virtut d'una norma jurídica o resolució judicial, s'haja de fer pública o notificar mitjançant edictes.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Cooperació interadministrativa