accesskey_mod_content

La Diputació de Segòvia aprova l'Ordenança Reguladora de l'Administració Electrònica.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

27 febrer 2013

La Diputació ha aprovat l'Ordenança Reguladora de l'Administració Electrònica que serà exposada públicament perquè els interessats puguen realitzar reclamacions i suggeriments, encara que en cas de no presentar-se cap, quedarà automàticament aprovat com a definitiu.

Amb esta nova aplicació, els segovianos podran realitzar tràmits administratius amb la Institució Provincial via telemàtica, sense necessitat de personar-se físicament en la seu de la Diputació.

Es podrà accedir a la seu electrònica de la Diputació Provincial de Segòvia a través d'https://sedeelectronica.dipsegovia.es https://sedeelectronica.dipsegovia.es(Obri en nova finestra) , o en el portal d'Internet https://www.dipsegovia.es(Obri en nova finestra) , i que abasta la totalitat de les Àrees de la Diputació, excepte la gestió recaptatòria i tributària, els servicis de la qual es prestaran a través de la direcció electrònica https://carpeta.dipsegovia.es, també accessible a través del mateix portal.

  • Govern obert