accesskey_mod_content

La Junta d'Andalusia acorda un procediment per a la verificació i certificació de firmes electròniques en les iniciatives Legislatives Populars.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

05 gener 2013

Junta d'Andalusia

Acorde de 21 de desembre de 2012, de la Junta Electoral d'Andalusia, sobre procediment per a la verificació i certificació de firmes electròniques en les iniciatives Legislatives Populars.

La Llei 5/1988, de 17 d'octubre, d'Iniciativa Legislativa Popular i dels Ajuntaments, modificada per la Llei 8/2011, de 5 de desembre, establix que la iniciativa popular s'exercix mitjançant la presentació de proposicions de llei subscrites per les firmes d'almenys 40.000 electors andalusos, autenticades en la forma en què determina la pròpia llei, esmentant expressament la possibilitat d'arreplegar les declaracions de suport amb firma electrònica conforme al que s'establisca reglamentàriament.

Més informació(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Identitat i Firma electrònica