accesskey_mod_content

La Junta de Castella i Lleó completa la reforma de l'administració per estalviar altres 45 milions

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

13 desembre 2013

La Junta de Castella i Lleó completarà en el primer semestre de 2014 la reforma de l'administració autonòmica amb un conjunt de 66 mesures i l'estalvi de 45 milions per als ciutadans de la Comunitat a l'àrea institucional, simplificació, reducció de duplicitats i tramitació electrònica.

El pla de reestructuració del sector públic ha portat a un estalvi de 18,1 milions d'euros, ja que al final d'aquest any s'hauran suprimit 18 ens, la meitat dels quals hi havia en 2011. En 15 d'aquests ens la Junta no ostentarà poder de decisió. Des de l'inici de l'administració electrònica, l'any 2006, l'estalvi aconsegueix els 241 milions, als quals se sumaran 25 de les noves mesures.

La consolidació de les infraestructures TIC de l'administració amb l'engegada d'un Centre de Procesament de dades únic suposarà un estalvi de 2,5 milions d'euros. A més, a l'apartat del sector públic, la Junta reduirà en 1,5 milions l'aportació a la Fundació Segle per a les Arts i el Turisme.

El 56 per cent dels procediments davant l'administració podran tramitar-se de manera electrònica en incorporar 273 nous en el primer trimestre de 2014, que s'uniran als 388 actuals. La via electrònica serà l'únic mitjà de comunicació entre òrgans i unitats de la Junta. Hi haurà una Plataforma Integral de Contractació Electrònica i s'implantarà l'Oficina Virtual de la Caixa General de Dipòsits.

Les mesures addicionals en el sector públic passen per la possible integració del Centre de Supercomputación de Castella i Lleó en un altre ens depenent de la Comunitat i de la Fundació Provincial de Serveis Socials de Burgos.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

Més informació en la Junta de Castella i Lleó(Obre en nova finestra)

  • Serveis electrònics

0 Comentaris

No hi ha comentaris