accesskey_mod_content

La Diputació de Ciudad Real instal·larà als ajuntaments que ho sol·licitin taulons electrònics d'edictes

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

13 desembre 2013

Aquesta eina incrementa la transparència i facilita la seva consulta als ciutadans.

La Diputació de Ciudad Real instal·larà als ajuntaments que ho sol·licitin taulons electrònics d'edictes sense cost algun per a les arques municipals. El diputat provincial encarregat de la gestió del procés d'implantació de l'administració electrònica en la institució, Nicasio Peláez, destaca que amb aquesta nova aplicació el ciutadà estaran més prop de l'administració local obtenint la informació de manera més precisa des de les seves pròpies llars o llocs de treball, evitant amb això desplaçaments i pèrdua de temps.
D'aquesta forma es continua el procés de consolidació i modernització administrativa impulsat pel President de la Diputació Provincial de Ciudad Real, Nemesio de Lara en 2007, permetent agilitar els tràmits administratius i reduir els seus costos en benefici directe dels ciutadans, dels ajuntaments i de les altres institucions públiques o privades.
El Tauló Electrònic d'Edictes, regulat en l'art. 12 de la llei 11/2007, de 22 de juny, d'Accés Electrònic dels Ciudadanos als Serveis Públics, i normes concordants, funciona en la Diputació de Ciudad Real des del dia 1 de juny de 2012 i s'ha instal·lat en els últims dies als ajuntaments de Plans del Cabdill, Fernán Caballero, La Solana i Miguelturra.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Serveis electrònics