accesskey_mod_content

La Comissió anuncia una contribució de 13,7 milions d'euros a favor dels serveis públics digitals transfronterers

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

16 agost 2013

Després de la fructífera col·laboració entre els Estats membres de la UE, la indústria, les administracions nacionals, les universitats, el sector privat i les comunitats locals entorn de/entorn d'una sèrie de projectes dirigits a facilitar la vida quotidiana, el treball, els viatges, els estudis i els negocis a través de les fronteres, la Comissió Europea va a invertir 13,7 milions d'euros per seguir desenvolupant els serveis públics digitals transfronterers.

El nou projecte i-SENS (Electronic Simple European Networked Services) contribuirà al desenvolupament de serveis públics digitals que facilitin a les empreses la realització de negocis en el seu propi Estat membre i en altres països de la UE, en particular la creació d'empreses, el compliment de requisits legals i la participació en licitacions públiques. A més, establirà connexions entre serveis digitals nacionals per als ciutadans que visiten diferents Estats membres per passar les vacances o per treballar o estudiar.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Serveis electrònics
  • Cooperació interadministrativa