accesskey_mod_content

El Govern de La Rioja obri un nou canal web per a difondre les actuacions en matèria de Tecnologies de la Informació i Comunicacions.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

30 abril 2013

La nova pàgina web de la Direcció general de Tecnologies de la Informació i la Comunicació difondrà totes les actuacions TIC posades en marxa pel Govern de La Rioja.

 

L'objectiu principal d'esta pàgina és informar als de La Rioja de tots els projectes relacionats amb les Tecnologies de la Informació i Comunicació i que estan relacionats amb la direcció, gestió i ordenació dels servicis informàtics i de comunicacions de tot el sector públic de la Comunitat Autònoma de La Rioja, així com amb les competències en infraestructures territorials.

En la nova pàgina web s'ha prevaler l'orde i l'accés ràpid i fàcil als continguts, entre els quals cal destacar la informació relativa a infraestructures corporatives, servicis informàtics oferits a les diferents Conselleries, així com la referida al projecte de modernització dels ajuntaments de La Rioja.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

 

  • Govern obert
  • Servicis electrònics