accesskey_mod_content

El Govern de La Rioja obre un nou canal web per difondre les actuacions en matèria de Tecnologies de la Informació i Comunicacions.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

30 abril 2013

La nova pàgina web de la Direcció general de Tecnologies de la Informació i la Comunicació difondrà totes les actuacions TIC engegades pel Govern de La Rioja.

 

L'objectiu principal d'aquesta pàgina és informar als de La Rioja de tots els projectes relacionats amb les Tecnologies de la Informació i Comunicació i que estan relacionats amb l'adreça, gestió i ordenació dels serveis informàtics i de comunicacions de tot el sector públic de la Comunitat Autònoma de La Rioja, així com amb les competències en infraestructures territorials.

A la nova pàgina web s'ha prevalgut l'ordre i l'accés ràpid i fàcil als continguts, entre els quals cal destacar la informació relativa a infraestructures corporatives, serveis informàtics oferts a les diferents Conselleries, així com la referida al projecte de modernització dels ajuntaments de La Rioja.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

 

  • Govern obert
  • Serveis electrònics

0 Comentaris

No hi ha comentaris