" /> PAe - La Comissió Europea premia el sistema de notificacions electròniques Lexnet creat pel Ministeri de Justícia.
accesskey_mod_content

La Comissió Europea premia el sistema de notificacions electròniques Lexnet creat pel Ministeri de Justícia.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

31 octubre 2012

El Ministeri de Justícia i el seu sistema de notificacions electròniques Lexnet han estat guardonats recentment amb l'esment especial del VI Premi "Crystal Scales of Justice", atorgat pel Consell d'Europa i la Comissió Europea, amb motiu del Dia Europeu de la Justícia Civil que es va celebrar a Lituània.

Els membres del jurat van destacar la iniciativa espanyola entre 38 projectes presentats a aquesta 6ª edició del premi, en considerar que és una pràctica innovadora que permet millorar l'eficàcia i el funcionament del sistema judicial.

El sistema Lexnet permet l'enviament de les comunicacions entre els Tribunals i els professionals de la Justícia de forma segura/segura i dotada de les garanties de signatura electrònica, per mitjà d'una aplicació web, disponible per a la seva consulta les 24 hores del dia.

Més informació(Obre en nova finestra)

  • Desenvolupament de Sistemes