accesskey_mod_content

El Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques i la Universitat de la Llacuna col·laboren per fomentar l'ús dels serveis públics electrònics.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

27 març 2012

La Universitat de la Llacuna acollirà la setmana vinent les accions de dinamització promogudes pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques i organitzades per l'Entitat Pública Empresarial red.es, amb l'objecte de promoure l'ús de recursos electrònics entre la comunitat universitària.

Durant la setmana compresa entre el 26 i el 30 de març, el vestíbul de l'Aulari General del Campus de Guajara acollirà una campanya informativa promoguda pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques i organitzada per l'Entitat Pública Empresarial red.es.

El seu objectiu principal és donar a conèixer a la comunitat universitària totes les possibilitats que ofereix als ciutadans l'ús dels serveis públics electrònics mitjançant la utilització del DNI electrònic o qualsevol altre certificat electrònic.

Més informació(Obre en nova finestra)

  • Serveis electrònics
  • Ciutadà