accesskey_mod_content

Presentació Informe Anual “La societat en xarxa” 2012.

  • Opinar
  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

09 juliol 2012

El Secretari d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Víctor Calvo-Sotelo, al costat del Director General de red.es, Borja Adsuara, i el Director de l'Observatori Nacional de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació, Pedro Martín Jurado, presentaran el dilluns 16 de juliol a les 12 d'el matí l'Informe Anual “La societat en xarxa” 2011 (Edició 2012).

L'informe “La societat en xarxa” es presenta amb l'objectiu de donar a conéixer un conjunt de dades de la Societat de la Informació en el món, Europa i Espanya. En est ultime escenari desgranant les dades per llars, empreses, CCAA … Es tracta de dades contrastades i harmonitzats en un context internacional que ens permeten disposar de mètriques comparatives amb els països del nostre entorn.

Més informació(Obri en nova finestra)

0 Comentaris

No hi ha comentaris