accesskey_mod_content

El Servici d'Estudis Tributaris i Estadístics (AEAT)

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

09 abril 2012

El Servici d'Estudis Tributaris i Estadístics (AEAT) posa a la disposició de la resta d'administracions l'aplicació JCSP per a realitzar el Control de Confidencialitat estadística en dades tabulars per mitjà de supressió de cel·les.
 

JCSP és una aplicació de codi obert per al control de la confidencialitat estadística en dades tabulars emprant la tècnica de supressió de cel·les.

La supressió de cel·les és una tècnica de protecció de la confidencialitat estadística àmpliament coneguda i aplicada a les publicacions tabulars de dades estadístiques.

El problema de trobar la supressió de cel·les òptima que, garantint la confidencialitat de les dades, oculta la menor quantitat d'informació és conegut com a problema de supressió de cel·les (CSP: Cell Suppression Problem)

JCSP és una aplicació que servix per a plantejar el problema CSP de cerca de la supressió òptima que garantix els nivells de confidencialitat establits i empra l'optimisador lineal obert GLPK per a la seua resolució per mitjà del mètode branch-and-cut.

Per a més informació en el PAe-CTT sobre la iniciativa JCSP

  • Centre de Transferència de Tecnologia
Punt d'Accés General
 
Punt d'Accés General