accesskey_mod_content

Facilitar l'accés als servicis transfronterers de salut en línia: una tasca de la Targeta Sanitària Europea?

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

24 abril 2012

La Targeta Sanitària Europea s'està utilitzant en epSOS, un projecte pilot cofinançat per la Comissió Europea, que té per objecte el desenvolupament de servicis transfronterers de salut en línia per a millorar la qualitat i la seguretat de l'assistència sanitària dels ciutadans que viatgen a un altre país europeu.

Facilitar l'accés als servicis transfronterers de salut en línia: una tasca de la Targeta Sanitària Europea?

La Targeta Sanitària Europea s'està utilitzant en epSOS, un projecte pilot cofinançat per la Comissió Europea, que té per objecte el desenvolupament de servicis transfronterers de salut en línia per a millorar la qualitat i la seguretat de l'assistència sanitària dels ciutadans que viatgen a un altre país europeu. epSOS pot fer una contribució significativa a la seguretat del pacient mitjançant la reducció de la freqüència dels errors mèdics i proporcionant un accés ràpid a la documentació. En situacions d'emergència, esta documentació es proporciona al personal mèdic amb la informació que salva vides i reduïx la repetició (a voltes no fa falta) dels procediments de diagnòstic.

Més informació(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Seguretat