accesskey_mod_content

Facilitar l'accés als serveis transfronterers de salut en línia: una tasca de la Targeta Sanitària Europea?

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

24 abril 2012

La Targeta Sanitària Europea s'està utilitzant en epSOS, un projecte pilot cofinançat per la Comissió Europea, que té per objecte el desenvolupament de serveis transfronterers de salut en línia per millorar la qualitat i la seguretat de l'assistència sanitària dels ciutadans que viatgen a un altre país europeu.

Facilitar l'accés als serveis transfronterers de salut en línia: una tasca de la Targeta Sanitària Europea?

La Targeta Sanitària Europea s'està utilitzant en epSOS, un projecte pilot cofinançat per la Comissió Europea, que té per objecte el desenvolupament de serveis transfronterers de salut en línia per millorar la qualitat i la seguretat de l'assistència sanitària dels ciutadans que viatgen a un altre país europeu. epSOS pot fer una contribució significativa a la seguretat del pacient mitjançant la reducció de la freqüència dels errors mèdics i proporcionant un accés ràpid a la documentació. En situacions d'emergència, aquesta documentació es proporciona al personal mèdic amb la informació que salva vides i redueix la repetició (de vegades no fa falta) dels procediments de diagnòstic.

Més informació(Obre en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Seguretat