accesskey_mod_content

Alliberament de l'Aplicació Web de Gestió d'oficines de Registre – AWR

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

04 octubre 2011

La Direcció general per a l'Impuls de l'Administració Electrònica acaba d'alliberar, baix llicencia EUPL v1.1 una aplicació web per a la Gestió d'Oficines de Registres, denominada per les seues sigles AWR

De forma resumida, AWR és una solució integral que dona cobertura a un doble objectiu. En primer lloc, servix com a ferramenta de registre de documents d'entrada i d'eixida de les oficines de registre i està adaptada a la Norma Tècnica d'Interoperabilitat SICRES 3.0. Així mateix, permetria la integració amb el Sistema d'Interconnexió de Registres – SIR (article 34.4 de la Llei 11/2007) de forma nativa, sempre que s'acordaren les condicions tècniques i jurídiques d'interoperabilitat entre la DG per a l'Impuls de l'Administració Electrònica i l'organisme interessat.

Per tant, tenint en compte estes interessants característiques, d'interés per a qualsevol administració públic, es tracta d'un producte altament reutilitzable. A més, el seu alliberament com a programari lliure, facilita realitzar una evolució i desenvolupament col·laboratiu entre totes les administracions interessades, permetent d'esta manera economitzar i optimitzar els recursos disponibles.

Pot trobar més informació sobre esta iniciativa en el CTT.

A més, la Forja de desenvolupament col·laboratiu del CTT, serà el motor i el suport del futur desenvolupament col·laboratiu d'esta iniciativa. Totes les descàrregues tant d'executables, com de documentació i per descomptat del codi font es troben disponibles en la forja.

 

NOTA: La solució AWR ha sigut abandonada i ja no s'oferix a través del CTT.

  • Govern obert
  • Programari Lliure
  • Centre de Transferència de Tecnologia

0 Comentaris

No hi ha comentaris