accesskey_mod_content

Nou client d'@signatura 3.2

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

30 maig 2011

 

Es publica la nova versió 3.2 del client de Signatura d'@signatura

 

Al Portal d'Administració Electrònica ( http://administracionelectronica.gob.es/ctt/clienteafirma(Obre en nova finestra) ) poden trobar el desplegament de la nova versió del client mentre que en la Forja-CTT (http://forja-ctt.administracionelectronica.gob.es/web/clienteafirma) poden trobar el codi font i la documentació.

Entre les seves novetats destaca la inclusió d'un comprovador d'entorn que instal·la els components necessaris per compatibilitzar l'entorn d'execució de Java amb el Client @signa. Així mateix, s'ha eliminat la manera de desplegament amb instal·lació local de codi Java i les seves funcionalitats associades. La nova versió del client de signatura és compatible amb el navegador Opera.

Per a més informació sobre les millores o qualsevol detall, per favor consulti la documentació que podrà trobar en el projecte Client @Signa en la Forja-CTT (forja-ctt.administracionelectronica.gob.es/web/cache/offonce/proyectos/clienteafirma).

  • Identitat i Signatura electrònica
  • Centre de Transferència de Tecnologia