accesskey_mod_content

Client de Firma v3.1 en Firefox 4

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

30 març 2011

Recentment Mozilla ha alliberat la nova versió del seu navegador Firefox 4 que provoca un comportament anòmal en l'execució del Client de Firma v3.1, concretament en l'accés als certificats del magatzem del navegador.

El problema s'ha detectat en una llibreria DLL, concretament la llibreria “sqlite3.dll”, relacionada amb aquest accés al magatzem de certificats, de manera que en esta nova versió de Mozilla Firefox aquesta llibreria no existix i en el seu lloc apareix la llibreria “mozsqlite3.dll”.

Esperem poder posar a la seua disposició al més prompte possible una nova versió del Client de Firma que solucione esta incompatibilitat. Mentrestant, i com a solució temporal, es recomana que realitzen alguna de les següents accions:

  • Descarregar la llibreria “sqlite3.dll” de la pàgina Web de Sqlite (“ http://www.sqlite.org/download.html(Obri en nova finestra) “) i copiar-la directament en la ruta d'instal·lació de Mozilla Firefox 4 (per exemple: “C:\Arxius de programa\Mozilla Firefox”)
  • Copiar la llibreria “sqlite3.dll” d'una instal·lació anterior de Mozilla Firefox en la ruta on està instal·lat el nou Mozilla Firefox 4.
  • Copiar la llibreria “mozsqlite3.dll” de la ruta on està instal·lat el nou Mozilla Firefox 4 en aquesta ruta i canviar el nom esta còpia a “sqlite3.dll"

Més informació sobre esta iniciativa client @firma

  • Infraestructures i servicis comuns
  • Centre de Transferència de Tecnologia