accesskey_mod_content

@dministracion. Tots els serveis a la teva mà.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

07 març 2011

Consuelo Rumí. Secretària d'Estat per a l'Administració Pública

La secretària d'Estat per a la Funció Pública ha presentat una campanya nacional d'informació i divulgació per promoure l'ús dels serveis electrònics de l'administració. La campanya té com a objectiu donar un nou impuls a l'ús per part dels ciutadans d'aquests serveis, als quals es pot accedir de forma telemàtica amb diferents sistemes d'identificació electrònica. Entre ells destaca el DNIe, del que ja disposen més de 21 milions d'espanyols.

La campanya té com a objectiu donar un nou impuls a l'ús per part dels ciutadans d'aquests serveis, als quals es pot accedir de forma telemàtica amb diferents sistemes d'identificació electrònica. Entre ells destaca el DNIe, del que ja disposen més de 21 milions d'espanyols.

La prestació d'aquests serveis ha experimentat un significatiu avanç a Espanya des de l'aprovació en 2007 de la Llei d'Accés Electrònic dels Ciudadanos als Serveis Públics, la qual cosa ha permès al nostre país situar-se en una posició destacada en el context internacional. En l'actualitat estan disponibles més de 2.000 serveis electrònics a la xarxa i més del 99% dels tràmits de l'Administració General de l'Estat (AGE) es poden realitzar en línia.

  • Identitat i Signatura electrònica
  • Ciutadà
  • Serveis electrònics