accesskey_mod_content

Noves funcionalitats - SVN i Llistes de Distribució

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

25 octubre 2010


La Forja de desenvolupament del CTT posa a la disposició de tots els seus usuaris dos noves funcionalitats

El CTT posa a la disposició de tots els seus usuaris i projectes la possibilitat d'utilitzar dos noves funcionalitats especialment indicades per a projectes de desenvolupament col·laboratiu o/i per a projectes amb un gran nombre d'usuaris.

  • Subversion - SVN. És un producte de programari lliure que facilita la gestió del codi font. Permet treballar colaborativamente en el desenvolupament de l'aplicació utilitzant com a base este repositori comú.
  • Llistes de distribució de correu. Permet tindre una direcció de correu electrònic _ @listas.ctt.mpr.es a la qual es poden subscriure múltiples usuaris de manera que qualsevol enviament realitzat a eixa llista es distribuïx entre tots els seus usuaris subscrits. Amb esta ferramenta es pot mantindre informats de novetats a diferents destinataris i crear grups de col·laboració o ajuda al voltant d'un projecte, etc.

Qualsevol projecte podrà sol·licitar l'ús d'estes noves funcionalitats. S'han actualitzat tots els manuals d'usuari del CTT per a contemplar l'ús d'estes noves funcionalitats. Poden descarregar-los com a usuaris registrats des de l'àrea de descàrregues del projecte CTT.