accesskey_mod_content

Noves funcionalitats - SVN i Llistes de Distribució

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

25 octubre 2010


La Forja de desenvolupament del CTT posa a la disposició de tots els seus usuaris dues noves funcionalitats

El CTT posa a la disposició de tots els seus usuaris i projectes la possibilitat d'utilitzar dues noves funcionalitats especialment indicades per a projectes de desenvolupament col·laboratiu o/i per a projectes amb un gran nomeni d'usuaris.

  • Subversion - SVN. És un producte de programari lliure que facilita la gestió del codi font. Permet treballar colaborativamente en el desenvolupament de l'aplicació utilitzant com a base aquest repositori comú.
  • Llistes de distribució de correu. Permet tenir una adreça de correu electrònic _ @listas.ctt.mpr.es a la qual és podin subscriure múltiples usuaris de manera que qualsevol enviament realitzat a aquesta llista és distribueix entre tots els seus usuaris subscrits. Amb aquesta eina és pot mantenir informats de novetats a diferents destinataris i crear grups de col·laboració o ajuda al voltant d'un projecte, etc.

Qualsevol projecte podrà sol·licitar l'ús d'aquestes noves funcionalitats. S'han actualitzat tots els manuals d'usuari del CTT per contemplar l'ús d'aquestes noves funcionalitats. Podin descarregar-els com a usuaris registrats donis de l'àrea de descàrregues del projecto CTT.