accesskey_mod_content

Remodelació del CTT

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

29 desembre 2010

El passat 30 de desembre s'ha posat en producció el Portal de l'Administració Electrònica - PAe.

Aquest portal té com a objectiu servir com a Centre de Referència de l'Administració Electrònica per a tots els professionals, actuant com a punt centralitzat de coneixement i nou canal de difusió sobre l'Administració Electrònica. Per aquest motiu, s'ha integrat en aquest nou entorn el Centre de Transferència de Tecnologia -CTT, com a base de coneixement sobre iniciatives i projectes d'administració electrònica

En aquest moment el nou Centre de Transferència de Tecnologia compta amb 2 entorns tecnològics en els quals treballar en funció de les teves necessitats.

  • L'entorn ajusto CTT-PAe o directori d'iniciatives del CTT és el lloc indicat per trobar una iniciativa, projecte o/i servei per reutilitzar en la teva administració. En aquest entorn està disponible la informació divulgativa de totes les iniciatives recollides en el CTT i s'ofereixen diferents opcions de descàrrega i de col·laboració en elles.
  • L'entorn de la forja-CTT (forja-ctt.administracionelectronica.gob.es/), és un entorn de desenvolupament col·laboratiu per a aplicacions de les administracions públiques en el qual poden participar activament administracions, empreses i particulars. Compta amb funcionalitats de descàrregues, documents, novetats, fòrums, registres d'incidències, bugs, suggeriments, enquestes, distribució de tasques, llistes de distribució de correu i gestió del codi font.

Esperem que tots aquests canvis siguin útils per tots vosaltres. Si detecteu qualsevol incidència o voleu fer-nos algun suggeriment de millora no dubteu a contactar amb el nostre servei de suport: forja-ctt.administracionelectronica.gob.es/web/site/ctt-map/lang/es/contactar