accesskey_mod_content

ENAC publica els criteris i procés d'acreditació per a la certificació de la Conformitat amb l'ENS

13 setembre 2019

L'objectiu d'aquesta publicació, elaborat amb la col·laboració amb el Centre Criptològic Nacional (CCN) i la Secretaria d'Estat de Funció Pública, és servir de complement al procés d'acreditació establert en el PAC-ENAC.

L'Entitat Nacional d'Acreditació (ENAC) ha publicat un nou document relacionat amb l'Esquema Nacional de Seguretat, ENS. Aquesta publicació, ‘Criteris i procés d'acreditació específic per a la certificació de la Conformitat amb l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS)’, ha estat elaborada amb la col·laboració de el  Centre Criptològic Nacional (CCN) (Obre en nova finestra) i de la Secretaria d'Estat de Funció Pública.

Amb l'objectiu de servir com a complement al procés d'acreditació establert en el  PAC-ENAC,(Obre en nova finestra)  en el qual es detallen tots els passos a seguir, s'assenyalen aquells documents en els quals s'estableixen els requisits que han de complir les entitats.

Entre aquests es troba la Guia de Seguretat CCN-STIC " ENS: Criteris addicionals d'Auditoria i Certificació(Obre en nova finestra) ", publicada el passat mes de juny. Així mateix, s'inclouen les següents Normes i Resolucions:

El document de l'ENAC destaca les guies d'aplicació publicades pel CCN i que han de ser seguides per les entitats de certificació en els seus aspectes rellevants.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Seguretat
Punt d'Accés General
 
Punt d'Accés General