accesskey_mod_content

Possibilitat de definir validadors per aplicació

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

25 març 2019

Logo Portasignatures

Disponible una nova versió del Portasignatures General de l'Estat, la solució proporcionada per la Secretaria de l'Administració Digital (SGAD) per generar fluxos de signatura i signar electrònicament documents, utilitzant el certificat digital del signatari.

Entre les seves novetats, es troba la possibilitat de definir usuaris validadors per a peticions de signatura, enviades per les aplicacions que s'integren amb el Portasignatures mitjançant la Interfície Genèrica. D'aquesta manera, un usuari pot configurar a un altre usuari de Portasignatures perquè validi les peticions que venen d'altres aplicacions de portasignatures, com per exemple, DocelWeb, el Portasignatures de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat (IGAE). Establint aquesta configuració, l'usuari destinatari de la petició de signatura, per defecte, solament veurà en la seva safata de peticions de signatura, les que hagin estat prèviament validades pel seu validador.

D'altra banda, s'ha millorat la generació dels codis QR dels informes de signatura que es poden descarregar del Portasignatures. Amb aquesta nova versió del QR, es permet als usuaris acarar els informes de signatura amb un lector de codi QR, de manera automàtica des del Punt d'Accés General, sense necessitat d'introduir el Codi Segur/Segur de Verificació (CSV).

Poden trobar més informació en secció de l'aplicació en el CTT.

  • Infraestructures i serveis comuns
  • Centre de Transferència de Tecnologia