accesskey_mod_content

Oberta la primera convocatòria CEF Telecom per a l'any 2019

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

19 febrer 2019

La convocatòria comprèn 19.2 milions d'euros pels DSIs de Traducció automàtica, ID electrònica&eSignature, eDelivery, eInvoicing, Europeana i EU Student eCard i les propostes poden presentar-se fins al 14 de maig.

La Comissió Europea, a través de l'Agència Executiva d'Innovació i Xarxes (INEA), i d'acord al Programa de Treball 2019-2020(Obre en nova finestra) de CEF Telecom, ha obert el termini de la primera de les quatre convocatòries de finançament de l'any 2019. El finançament aconsegueix 19.2 milions d'euros, que comprenen un 75% dels costos totals per als blocs d'infraestructures de serveis de  Traducció automàtica, ID electrònica&eSignature, eDelivery, eInvoicing, Europeana i i EU Student eCard. El termini de presentació de propostes comença el 14 de febrer i finalitza el 14 de maig.

La iniciativa Connecting Europe Facility(Obre en nova finestra) (CEF) branca Telecom(Obre en nova finestra) finança el desplegament d'infraestructures de telecomunicacions pa-europees per a la interconnexió dels Estats Membres. A aquest efecte, la Comissió Europea publica programes de treball anuals en els quals es detalla el finançament ofert cada any per al desenvolupament dels serveis digitals d'infraestructura (DSI - Digital Services Infrastructures) i de les peces o building blocks que poden ser usats com a fonaments per al desenvolupament de serveis públics i privats transfronterers. Per cada DSI o building block, CEF-Telecom promou, d'una banda, les plataformes de serveis digitals i, d'altra banda, els serveis genèrics que permeten la integració amb aquestes plataformes. És precisament per a aquests serveis genèrics pels quals s'ha obert la primera de les quatre convocatòries de finançament que tindran lloc aquest any.

INEA organitza el 7 de març l'encontre on-line 2019-1 CEF Telecom call virtual Info Day(Obre en nova finestra) , en el qual s'oferirà informació addicional i es respondrà als dubtes plantejats. L'esdeveniment estarà disponible on-line per a la seva consulta posterior i les preguntes quedaran registrades a la seva pàgina de preguntes freqüents (o  FAQs(Obre en nova finestra) ).

En el conjunt de programes CEF Telecom 2014-2018, Espanya lidera la tornada de fons(Obre en nova finestra) i el nombre de projectes adjudicats, amb 21,5 milions d'euros i 69 projectes, respectivament.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa