accesskey_mod_content

La Comissió Europea publica la nova edició de la fitxa d'Espanya sobre administració electrònica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

15 febrer 2019

Logo Comissió Europea

Forma part de la col·lecció de fitxes informatives sobre l'estat de l'administració electrònica que resumixen les polítiques i activitats relacionades amb l'execució i la prestació de servicis públics digitals en 34 països.

Les fitxes informatives(Obri en nova finestra) sobre l'estat de l'administració electrònica (EGovernment) inclouen als països de la UE, així com a Islàndia, FYROM (Macedònia), Liechtenstein, Noruega, Suïssa i Turquia i s'oferixen a través de JOINUP(Obri en nova finestra) en Comunitat de l'Observatori dels Marcs Nacionals d'Interoperabilitat (NIFO)(Obri en nova finestra)  de la Comissió Europea.

En particular, la fitxa de (Obri en nova finestra) Espanya oferix els següents continguts:

  • Perfil: oferix dades bàsiques d'Espanya, indicadors de societat de la informació i d'administració electrònica i estat de situació d'acord amb l'avaluació comparativa més recent ( eGovernment Benchmark(Obri en nova finestra) )
  • Aspectes destacats: es resumixen les principals fites recents en matèria d'administració electrònica.
  • Estratègia: es descriuen els instruments que configuren l'estratègia en matèria d'administració electrònica.
  • Marc legal: se citen les principals disposicions que afecten a l'administració electrònica.
  • Actors: es descriuen els principals actors i les seues responsabilitats.
  • Infraestructura: es descriuen els principals components (infraestructures i servicis) que recolzen l'administració electrònica.
  • Servicis als ciutadans: s'oferixen dades de disponibilitat i sofisticació de 8 servicis dirigits als ciutadans.
  • Servicis a les empreses: s'oferixen dades de disponibilitat i sofisticació de 7 servicis dirigits a les empreses.

L'Observatori Observatori dels Marcs Nacionals d'Interoperabilitat (NIFO(Obri en nova finestra) ) és un servici proporcionat pel programa ISA²(Obri en nova finestra) de la Comissió Europea que oferix solucions d'interoperabilitat per a les administracions públiques europees, els ciutadans i les empreses.

  • Servicis electrònics