accesskey_mod_content

Esdeveniments

Novagob 2021, VIII Congrés d'Innovació Pública

  • Online
  • 28 octubre 2021 - 29 octubre 2021
  • 9:00

Els pròxims 28  i 29 d'octubre se celebrarà l'octava edició d'este congrés d'innovació pública. Enguany el format serà online a través del LAAAB virtual (el Laboratori d'Aragó (Govern) Obert)

La VIII edició del Congrés NovaGob obri les seues portes per a rebre a totes les persones de la comunitat de la innovació pública. Esta edició de 2021 serà la segona en format online i suposarà un nou salt de qualitat en l'oferta de continguts i possibilitats d'interacció entre les persones participants.

L'esdeveniment que des de 2014 organitza la Fundació NovaGob arriba enguany de la mà del Govern d'Aragó i el seu LAAAB, l'Institut Andalús d'Administració Pública i la Fundació Democràcia i Govern Local, així com moltes altres entitats que fan possible la seua celebració.

El programa definitiu, que es podrà consultar molt ràpid, incorpora els grans eixos temàtics definits enguany de forma col·laborativa (Administració prospectiva, proactiva i àgil, tecnològica, humana, oberta i inclusiva), així com els sis vectors (Open_obert, Trans_transversal, Fast_àgil, Proto_models, Co_col·laboratiu i Tec_digital) del model HIP.

I és al seu torn l'aparador per a visibilitzar l'impacte de la innovació i dels seus protagonistes, acollint la cerimònia d'entrega dels Premis NovaGob Excel·lència.   

Programa(Obri en nova finestra)  

Inscripció(Obri en nova finestra)

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa
  • Govern obert