accesskey_mod_content

Esdeveniments

XI Sessió Anual Oberta de l'AEPD

  • Centre de Conferències Pablo VI. Passeig de Juan XXIII, 3. Madrid
  • 25 juny 2019
  • 09:00

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) celebrarà, el pròxim 25 de juny, la seua XI Sessió Anual Oberta. Esta edició renova completament el seu format, donant cabuda a ponents tant de l'AEPD com d'entitats públiques i privades i desenvolupant-se en tres fòrums paral·lels en els quals s'abordaran diversos aspectes relacionats amb l'aplicació del Reglament General de Protecció de Dades.

Durant la Sessió s'efectuarà una anàlisi de la Llei Orgànica de Protecció de Dades i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), i s'abordaran aspectes relacionats amb la responsabilitat activa, els Delegats de Protecció de Dades (DPD), els responsables i encarregats de tractament o la gestió del risc tecnològic, entre uns altres.

Durant l'esdeveniment s'entregaran els Premis Protecció de Dades 2018(Obri en nova finestra) , que enguany aconseguixen la seua 22ª edició. Estos guardons reconeixen els treballs que promouen en major mesurada les bones pràctiques, la difusió i la investigació d'este dret fonamental.

La Sessió està dirigida a representants d'institucions, empresaris, professionals de la protecció de dades i ciutadans interessats en la matèria.

Les presentacions i fòrums realitzats en l'Auditori podran seguir-se en directe en streaming a través de la web de l'Agència(Obri en nova finestra) .

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripció (Obri en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obri en nova finestra)

  • Govern obert
  • Ciutadà
  • Seguretat
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General