accesskey_mod_content

Esdeveniments

I Encontre de l'ENS. Tendències i Polítiques de seguretat

  • Auditori del Museu Casa de la Moneda FNMT-RCM -C/ Doctor Esquerdo, 36-Madrid
  • 18 juny 2019
  • 9:00

El Centre Criptològic Nacional, en col·laboració amb el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública (Secretària General d'Administració Digital) i Fundació Cercle per a la Defensa, organitza el" I Encontre de l'Esquema Nacional de Seguretat, ENS" que, en esta ocasió, porta per títol Tendències i Polítiques de Seguretat.

En este encontre es pretén reunir a tota la Comunitat del CCN entorn de/entorn de l'Esquema Nacional de Seguretat i de totes aquelles mesures necessàries per a complir amb el mandat global de l'Estratègia Nacional de Ciberseguretat, recentment aprovada: garantir a Espanya l'ús segur i fiable del ciberespai, protegint els drets i les llibertats dels ciutadans i promovent el progrés soci econòmic.

El termini d'inscripció conclou el 10 de juny i entre els principals assumptes d'este esdeveniment convé destacar una ponència sobre l'adequació a l'ENS, la seua actualització a la realitat, els vSOC com a nou model de gestió d'incidents, així com una xarrada sobre el protocol per a previndre la desinformació o la certificació de persones.

La sol·licitud d'inscripció ha de realitzar-se a través del formulari de la web de l'encontre. L'esdeveniment és gratuït, encara que l'accés està subjecte a la validació de la sol·licitud per part de l'organització. Tindran preferència, per este orde, el personal d'organitzacions adscrites a algun dels servicis del CCN-CERT (SAT, INES, LUCIA, REYES, etc.), els usuaris registrats en el portal, personal del Sector públic, empreses d'interés estratègic i patrocinadors, prevaler a més, la diversificació d'organitzacions.

Programa(Obri en nova finestra)

Inscripció(Obri en nova finestra)

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

Resum de l'esdeveniment (Notícia)(Obri en nova finestra)

Disponibles les ponències de l'I Encontre de l'ENS(Obri en nova finestra)

  • Seguretat
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General