accesskey_mod_content

Esdeveniments

I Encontre de l'ENS. Tendències i Polítiques de seguretat

  • Auditori del Museu Casa de la Moneda FNMT-RCM -C/ Doctor Esquerdo, 36-Madrid
  • 18 juny 2019
  • 9:00

El Centre Criptològic Nacional, en col·laboració amb el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública (Secretària General d'Administració Digital) i Fundació Cercle per a la Defensa, organitza el" I Encontre de l'Esquema Nacional de Seguretat, ENS" que, en aquesta ocasió, porta per títol Tendències i Polítiques de Seguretat.

En aquest encontre es pretén reunir a tota la Comunitat del CCN entorn de/entorn de l'Esquema Nacional de Seguretat i de totes aquelles mesures necessàries per complir amb el mandat global de l'Estratègia Nacional de Ciberseguretat, recentment aprovada: garantir a Espanya l'ús segur/segur i fiable del ciberespai, protegint els drets i les llibertats dels ciutadans i promovent el progrés soci econòmic.

El termini d'inscripció conclou el 10 de juny i entre els principals assumptes d'aquest esdeveniment convé destacar una ponència sobre l'adequació a l'ENS, la seva actualització a la realitat, els vSOC com a nou model de gestió d'incidents, així com una xerrada sobre el protocol per prevenir la desinformació o la certificació de persones.

La sol·licitud d'inscripció ha de realitzar-se a través del formulari de la web de l'encontre. L'esdeveniment és gratuït, encara que l'accés està subjecte a la validació de la sol·licitud per part de l'organització. Tindran preferència, per aquest ordre, el personal d'organitzacions adscrites a algun dels serveis del CCN-CERT (SAT, INES, LUCIA, REYES, etc.), els usuaris registrats al portal, personal del Sector públic, empreses d'interès estratègic i patrocinadors, prevalent a més, la diversificació d'organitzacions.

Programa(Obre en nova finestra)

Inscripció(Obre en nova finestra)

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

Resum de l'esdeveniment (Notícia)(Obre en nova finestra)

Disponibles les ponències de l'I Encontre de l'ENS(Obre en nova finestra)

  • Seguretat
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General