accesskey_mod_content

Esdeveniments

Jornada sobre interoperabilitat i arxiu electrònic en el marc europeu

  • CEDEX, C/ Alfonso XII 3 i 5. 28014 - Madrid
  • 01 març 2016
  • 08:30

Avís: S'ha produït un canvi en la localització de l'esdeveniment per permetre l'acolliment d'un major nombre d'assistents, finalment tindrà lloc en el CEDEX, C/ Alfonso XII 3 i 5 (a 5 minuts a peu de l'estació d'Atocha).

L'1 de març se celebrarà una Jornada sobre interoperabilitat i arxiu electrònic en el marc europeu, que esperem sigui d'interès, ja que tracta d'observar els contextos nacional i europeu des d'una perspectiva arxivística i tecnològica. Pot consultar el fullet de la jornada(Obre en nova finestra) .

En la jornada conflueixen les sessions de treball a Espanya del grup i-ARK i la reunió del Grup de Treball del Comitè Sectorial d'Administració Electrònica per al Document, Expedient i Arxiu Electrònics. A més de la presentació d'i-ARK a Espanya i d'altres iniciatives programades en la jornada, volem destacar a la trobada, intercanvi d'impressions i relació directa dels professionals espanyols amb els europeus d'i-ARK.

Els actes seran protagonitzats per i-ARK i el Grup de Treball, però se celebraran en obert a totes les persones interessades.  Per això, l'assistència es realitzarà mitjançant inscripció prèvia, a través del correu internacional.seap@seap.minhap.es. L'aforament és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'inscripció.

Aquest esdeveniment va dirigit a un públic variat, que uneix el món arxivístic i el tecnològic: membres de l'i-ARK (Projecte europeu d'arxiu), membres del Grup de Treball del Comitè Sectorial d'Administració Electrònica per al Document, Expedient i Arxiu Electrònics, arxivers, personal TIC, gestors de document-i, sectors acadèmics, etc.

  • Interoperabilitat