accesskey_mod_content

El Port@firmas és un servei per a la integració de la signatura en els fluxos de treball organitzatius. Permet la signatura de peticions utilitzant el client de signatura d'@signatura. Disposa d'un interfície d'accés  web a través de navegador que permet realitzar totes les funcions tant de creació de peticions de signatura com de signatura.

La creixent tendència a utilitzar dispositius mòbils per a connectar-se a internet fa necessari adaptar el portasignatures perquè facilite la signatura de peticions des de dispositius mòbils. Açò afavorirà la ubiqüitat de la signatura i l'agilitat de la tramitació administrativa.

Amb aquest objectiu el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública ha desenvolupat l'aplicació per a dispositius mòbils "Port@firmas Movil", que permet visualitzar les peticions pendents de signatura, filtrar-les, i incorporar la signatura electrònica al Port@firmas web. D'aquesta manera es facilita la implantació dels serveis basats en signatura electrònica, accessibles ara també a través del canal mòbil, mantenint una experiència d'usuari homogènia i satisfactòria.

Per a més informació sobre el Port@firmas o com integrar la signatura mòbil en les seues aplicacions pot consular la iniciativa relacionada:

http://administracionelectronica.gob.es/ctt/portafirmas

El projecte Port@firmas és programari lliure.

Descàrrega de l'aplicacion

L'aplicació "Port@firmas movil" està disponible per a plataformes amb sistema operatiu Android(Obri en nova finestra) i per a plataformes iOS(Obri en nova finestra) . La seua descàrrega és gratuïta des de Google Play o l'App Store d'Apple respectivament.

Podrà trobar els manuals d'aquestes APPs en l'àrea de descàrregues de la solució Portasignatures del CTT.

Accés Google play(Obri en nova finestra)                 Accés App Store(Obri en nova finestra)

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General