accesskey_mod_content
Icona app mòbil client @firma

App mòbil "Client @firma mòbil"

El projecte Client @firma permet integrar tecnologies de firma electrònica en aplicacions Web d'una manera ràpida i segur, amb independència del maquinari o programari que puga utilitzar l'usuari per a accedir a estes aplicacions, complint d'esta manera el principi de neutralitat tecnològica. Perseguix ampliar la compatibilitat en la provisió de servicis públics basats en firmes electròniques i certificats amb un mínim esforç i inversió per part del proveïdor d'estos servicis.

La creixent tendència a utilitzar dispositius mòbils per a connectar-se a internet fa necessari adaptar el client @firma de l'entorn de l'ordinador de sobretaula al món mòbil, ampliat la compatibilitat actual (Windows, Linux, MAC) als sistemes operatius mòbils més estesos. Amb este objectiu el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública ha desenvolupat l'aplicació per a dispositius mòbils "Cliente@firma Movil", que permet incorporar la firma electrònica als servicis d'administració electrònica amb un mínim esforç i inversió i sense necessitat per part de l'integrador d'adquirir llicències de programari o integrar complexos productes en els seus servidors.

D'esta manera es facilita la implantació dels servicis basats en firma electrònica, accessibles ara també a través del canal mòbil, mantenint una experiència d'usuari homogènia i satisfactòria.

L'APP ha de ser integrada pels servicis d'administració electrònica que desitgen incorporar mobilitat. Aquelles aplicacions que ja fan ús del miniapplet d'@firma tenen compatibilitat amb la firma en mobilitat quasi automàticament. Pot realitzar una demostració d'ús a través de la següent pàgina Web: https://valide.redsara.es/firmamovil/demo.html(Obri en nova finestra)

Para més informació sobre el Client @firma o com integrar la firma mòbil en les seues aplicacions pot consular la iniciativa relacionada:

http://administracionelectronica.gob.es/ctt/clienteafirma

El projecte Client @firma i "Client @firma mòbil" és programari lliure.

Descàrrega de l'aplicacion

L'aplicació "Client @firma movil" està disponible per a plataformes amb sistema operatiu Android(Obri en nova finestra) i, per a plataformes iOS(Obri en nova finestra) . La seua descàrrega és gratuïta des de Google Play o l'App Store d'Apple respectivament.

Accés Google play(Obri en nova finestra)                 Accés App Store(Obri en nova finestra)

Enllaces relacionatsEnllaços relacionats