accesskey_mod_content

L'Administració General de l'Estat en els mitjans socials

Els mitjans i xarxes socials són un lloc d'encontre, en el qual els usuaris d'Internet consumeixen un temps cada vegada major.

Els organismes i ministeris han iniciat un acostament als mateixos, sortint a l'encontre dels ciutadans allí on els ciutadans es troben.

Així, l'Observatori d'Administració Electrònica de l'Administració General de l'Estat, encarregat del seguiment de la informació relacionada amb els serveis públics electrònics i els seus indicadors, difon l'actualitat sobre Administració Electrònica en Twitter OBSAE(Obre en nova finestra) .

La informació relativa a la presència de l'Administració General de l'Estat en els mitjans i xarxes socials, també està recollida i es pot consultar a través del Punt d'Accés General (PAG)(Obre en nova finestra)

A continuació pot trobar altres iniciatives de l'Administració General de l'Estat en relació amb la presència de les seves entitats en els mitjans i xarxes socials en aquest fitxer en format XLSX  (Obre en nova finestra) o en format ODS(Obre en nova finestra)   (dades actualitzades a 30-9-2015). A més, aquesta informació ha estat considerada d'interès per a la seva reutilització per altres actors i per això/per això ha estat donat de alta com un actiu reutilitzable al portal datos.gob.es(Obre en nova finestra)

0 Comentaris

No hi ha comentaris