accesskey_mod_content

Planes estratègics en la Comunitat Autònoma d'Andalusia

Responsables i col·laboradors al govern de l'administració digital

Junta d'Andalusia. Conselleria d'Hisenda, Indústria i Energia

A la Direcció general de Transformació Digital(Obre en nova finestra) de la Conselleria d'Hisenda, Indústria i Energia li corresponen totes les funcions relacionades amb l'estratègia i aplicació de les tecnologies de la informació i de les comunicacions en les Administracions Públiques d'Andalusia, així com les atribucions previstes en l'article 30 de la Llei 9/2007, de 22 d'octubre, de l'Administració de la Junta d'Andalusia(Obre en nova finestra)

  • Serveis electrònics

Altres portals i documents relacionats amb l'administració digital

Junta d'Andalusia - Portal de Suport d'Administració Electrònica

Portal d'internet de la Conselleria d'Hisenda, Indústria i Energia, que informa de projectes, serveis, solucions i normativa que s'estan desenvolupant en matèria d'Administració electrònica en la Comunitat Autònoma d'Andalusia.

  • Serveis electrònics

Centre Andalús d'Innovació i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (CITIC)

Centre Andalús d'Innovació i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions. La seva activitat centrada en la Recerca, Desenvolupament i Innovació (R+D+i) en el sector de les TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions.

Manual de simplificació administració i agilitació de tràmits de la Junta d'Andalusia

promou, Junta d'Andalusia. Conselleria de Justícia i Administració Pública.- edita: Conselleria de Justícia i Administració Pública, gener 2010
1 pdf de 76 p.

  • Govern obert