accesskey_mod_content

Convocatòria del Premi Europeu del Sector Públic (EPSA) 2021

  • Escoltar
  • Copiar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

24 maig 2021

L'Institut Europeu d'Administració Pública llança l'únic programa de premis a escala europea per a entitats del sector públic en tots els nivells de govern.

EIPA (Institut Europeu d'Administració Pública) i els seus socis institucionals llancen el Premi Europeu del Sector Públic (EPSA) 2021, l'únic programa de premis a escala europea per a entitats del sector públic en tots els nivells de govern. 
 
Baix el lema “ Construir una Europa millor per als ciutadans”, EPSA 2021 té com a objectiu mostrar i reconéixer aquelles solucions i polítiques que les administracions públiques han dut a terme en la prestació dels seus servicis.
 
EPSA 2021 premiarà projectes creatius que mostren com el sector públic està responent de manera efectiva als principals desafiaments i demandes que sorgixen en un context d'incertesa i cada vegada més complex, especialment durant l'últim any a causa de la crisi del Covid-19.
 
Les categories dels premis són: Administració Pública Digital, Administració Pública Verda i Administració Pública Innovadora, que premiaran respectivament projectes basats en solucions digitals, projectes que aborden els desafiaments del canvi climàtic, l'energia i la sostenibilitat, i projectes en els quals la innovació tracte de donar resposta als desafiaments econòmics i d'inclusió social.
 
El termini de sol·licitud es tanca el 28 de maig de 2021.
 
Este esdeveniment oferix una oportunitat única al sector públic europeu per a mostrar la seua obstinació innovadora, així com els seus assoliments, a una àmplia audiència.
 
Enllaç a l'esdeveniment  European Public Sector Award 2021(Obri en nova finestra)
 
 
  • Ciutadà
  • Cooperació interadministrativa