accesskey_mod_content

Convocatòria de contribucions per a construir un inventari de programari de codi obert paneuropeu

11 febrer 2021

logo Comissió UE

Per a garantir un inventari complet, l'equip del projecte convida a representants d'organitzacions públiques a participar en l'exercici de recopilació de dades compartint les seues dades sobre el programari de codi obert utilitzat en les seues organitzacions.

Part de la  acció Sharing and Reuse (2016.31)(Obri en nova finestra)  del programa ISA2 crearà el primer inventari de programari de codi obert, amb l'objectiu d'identificar el programari i les ferramentes de codi obert més crítics utilitzats per les organitzacions públiques en tota Europa.

Amb este objectiu, i per a garantir l'obtenció un inventari complet, es fa un anomenat a representants d'organitzacions públiques a participar en l'exercici de recopilació de dades compartint les seues dades sobre el programari de codi obert utilitzat en les seues organitzacions.

Per a respectar el RGPD i altres polítiques de protecció de dades, no se sol·licita informació personal o confidencial.

Els beneficis

Els participants no solament ajudaran a crear l'inventari del programari de codi obert utilitzat pels Servicis Públics Europeus, que es publicarà per a una audiència més àmplia, sinó que també ajudaran a la Comissió Europea i altres organitzacions a prendre mesures per a salvaguardar i mantindre el nostre codi obert més crític. programari

El desenvolupament de la consulta

El primer pas és involucrar almenys a 30 organitzacions de servicis públics europeus en esta iniciativa i ajudar-los a extraure les seues dades de codi obert i proporcionar-los a l'equip del projecte.

L'equip del projecte recopilarà, gestionarà i analitzarà les dades, aplicant criteris de sostenibilitat i criticidad, per a crear un inventari consolidat i publicar-ho online.

Per a obtindre més detalls que li ajuden a comprendre el procés, es posa a la disposició dels interessats una  presentació(Obri en nova finestra) .

Així que, tots els interessats poden compartir les seues dades amb els responsables del projecte a través de  CSV(Obri en nova finestra)  segons les següents  pautes(Obri en nova finestra)  o enviant l'arxiu a una direcció de  email .

  • Desenvolupament de Sistemes
  • Programari Lliure
  • Ciutadà