accesskey_mod_content

Identificació d'usuaris mitjançant Autentica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

12 juliol 2018

Logo Inside

S'ha desplegat la nova versió d'InSide (versió 2.0.25.3) que inclou una sèrie de noves funcionalitats i correccions

InSide és un sistema per a la gestió de documents i expedients electrònics que compleix els requisits perquè tots dos puguin emmagatzemar-se i/o obtenir-se segons l'ENI, esquema que estableix les normes bàsiques per a l'intercanvi i emmagatzematge de documents i expedients electrònics. Suposa la gestió documental íntegrament electrònica dels documents de la gestió viva de l'expedient, com a pas previ a l'arxivat definitiu de la documentació en un format interoperable i durador.

Les novetats més rellevants que es han desplegat en la nova versió són les següents:

 • Identificació mitjançant Autentica. En aquesta primera fase, s'ha activat la identificació dels usuaris amb Autentica. Les altes de nous usuaris així com la gestió dels rols se seguiran realitzant en Inside. Si un usuari desitja entrar per Autentica, haurà de seleccionar el botó "Autentica". En aquest punt podran donar-se els següents escenaris:
 1. Usuaris donat de alta Autentica.
  1. Usuari donat de alta en Inside. Si l'usuari ja està donat de alta en Inside, es mostrarà la pantalla d'inici d'Inside amb la seva unitat orgànica associada.
  2. Usuari no donat de alta en Inside. Si l'usuari no està donat de alta en Inside, es mostrarà la pantalla d'inici de GInside (manera convidada).
 2. Usuari no donat de alta en Autentica. Es mostrarà una pantalla, amb un enllaç al formulari d'alta en Autentica. Una vegada que l'usuari sol·liciti l'alta i rebi la confirmació d'Autentica, ja podrà accedir mitjançant aquest nou botó podent reproduir-se els escenaris 1.1 i 1.2 de l'apartat anterior.
 •  Se soluciona visualització de documents grans. Es mostra un enllaç de descàrrega si supera els 2MB.
 •  Se soluciona un problema al web service convertirDocumentoAEni. Si se signa amb CSV és obligatori el camp regulació, evitant la generació de documents ENI no vàlids.
 •  Actualització de llibreries de Spring.
 •  S'inclou possibilitat de realitzar enviaments al carregador amb paràmetres peces.
 •  S'inclou paginació formis expedient emmagatzemats.
 •  Altres millores i correccions menors.

Més informació en Solució InSiDe del CTT