accesskey_mod_content

MUFACE utilitza FORMA per a consultar als seus mutualistes

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

22 gener 2018

El sistema FORMA permet la generació de formularis i enquestes per al seu ompliment via web.

El sistema FORMA permet la configuració i publicació de formularis o enquestes de manera senzilla i intuïtiva amb un gran nombre d'opcions de personalització i restricció d'accés. A més, permet als editors d'aquest formulari la possibilitat de gestionar les respostes dels seus enquestats en la mateixa plataforma i descarregar aquesta informació per a la seua gestió posterior en format CSV.

Este mes de gener MUFACE ha llançat una enquesta massiva als mutualistes que han decidit sol·licitar el canvi d'entitat asseguradora a aquesta entitat. Per a elaborar aquesta enquesta han utilitzat el sistema FORMA de generació de formularis i enquestes per al seu ompliment via web de la SGAD.

MUFACE ha trobat en FORMA una bona ferramenta per a l'elaboració d'enquestes per als seus mutualistes i la gestió homogeneïtzada de les dades obtingudes.

Més informació en solució FORMA del CTT.

  • Infraestructures i servicis comuns