accesskey_mod_content

Aplicació Governança-Contractació sindicada en Autentica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

18 gener 2018

Logo Autentica

Seguix augmentant el nombre d'aplicacions sindicades amb Autentica aconseguint ja la xifra de 23 integracions.

AUTENTICA oferix servicis d'autenticació, Single Sign On i autorització, d'empleats públics de les AA.PP. i usuaris relacionats, en l'accés a aplicacions internes de les AA.PP. El seu objectiu és constituir-se com el servici comú compartit de referència dins de les AA.PP. per a aplicacions internes.

El servici Autentica amplia el seu col·lectiu d'aplicacions sindicades amb la incorporació de l'aplicació Governança-Contractació de la D.G. del Patrimoni. Esta aplicació, que va entrar en servici el desembre passat, conté un qüestionari electrònic i la seua corresponent aplicació informàtica per a recopilar la informació necessària i facilitar el seu posterior tractament, per al compliment de les obligacions d'informació que imposen les directives de contractació 2014/23/UE i 2014/24/UE.

Amb esta aplicació ja hi ha 23 aplicacions sindicades amb Autentica. Anteriorment, es van incorporar el PAe, el Registre Central de Personal i el Portal CECIR.

Més informació en solució Autentica del CTT.
 

  • Identitat i Firma electrònica
  • Infraestructures i servicis comuns