accesskey_mod_content

Aplicació Governança-Contractació sindicada en Autentica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

18 gener 2018

Logo Autentica

Segueix augmentant el nombre d'aplicacions sindicades amb Autentica aconseguint ja la xifra de 23 integracions.

AUTENTICA ofereix serveis d'autenticació, Single Sign On i autorització, d'empleats públics de les AA.PP. i usuaris relacionats, en l'accés a aplicacions internes de les AA.PP. El seu objectiu és constituir-se com el servei comú compartit de referència dins de les AA.PP. per a aplicacions internes.

El servei Autentica amplia el seu col·lectiu d'aplicacions sindicades amb la incorporació de l'aplicació Governança-Contractació de la D.G. del Patrimoni. Aquesta aplicació, que va entrar en servei el desembre passat, conté un qüestionari electrònic i la seva corresponent aplicació informàtica per recopilar la informació necessària i facilitar el seu posterior tractament, per al compliment de les obligacions d'informació que imposen les directives de contractació 2014/23/UE i 2014/24/UE.

Amb aquesta aplicació ja hi ha 23 aplicacions sindicades amb Autentica. Anteriorment, es van incorporar el PAe, el Registre Central de Personal i el Portal CECIR.

Més informació en solució Autentica del CTT.
 

  • Identitat i Signatura electrònica
  • Infraestructures i serveis comuns