accesskey_mod_content

El validador oficial de documents i expedients ENI, en el Punt d'Accés General

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

20 abril 2018

logo INSIDE

Ja està disponible en la pàgina del Punt d'Accés General el validador oficial d'expedients i documents adequat a l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat.

Per a afavorir la implantació dels documents i expedients electrònics en format ENI (Esquema Nacional d'Interoperabilitat) s'ha publicat un validador oficial en el Punt d'Accés General(Obri en nova finestra) .

El validador permet, donat un document o un expedient, verificar si efectivament complix amb els requisits mínims de contingut i format que exigixen les Normes Tècniques d'Interoperabilitat de Document i Expedient, respectivament.

Este validador, accessible des d'Internet, permet a qualsevol administració que estiga en fase d'adaptació a l'ENI comprovar que els resultats que obté complixen amb la normativa i són compatibles amb els servicis comuns desenvolupats per la Secretaria General d'Administració Digital, servint així de referent per a les administracions públiques i empreses.

La solució INSIDE en el CTT.

  • Cooperació interadministrativa
  • Interoperabilitat
  • Seguretat